Kuntavaalit 2021

torstai 16. helmikuuta 2017

Littoisten Tiuhtapuisto on vihdoin valaistu!


Hyviä uutisia Littoisiin! Kaarinan kaupunki on viimein asentanut valot Littoisten Tiuhtapuistoon eli Nukkakujan Muumi-puistoon. 


Meidän perhettä valaistuksen puuttuminen alkoi askarruttaa heti Littoisiin muuttaessamme puolitoista vuotta sitten. Kyselin asiaa kaupungilta jo vuosi sitten keväällä, ja asia luvattiin hoitaa. Puistossa ei ollut minkäänlaista valaistusta, joten siellä oli mahdotonta leikkiä pimeinä vuodenaikoina ilta-aikaan tai edes myöhään iltapäivisin. 


Valaistusta alettiin rakentaa ennen vuodenvaihdetta, mutta työ tyssäsi pian pitkäksi aikaa. Kun tiedustelin asiaa, kaupungilta kerrottiin, että työt jatkuvat kunhan valaisinpylväitä saataisiin varastoon lisää. Tänään kaikkien puistoäitien ja -isien odotus palkittiin, sillä valaistus on asennettu! Ero entiseen on iso, kun perheet voivat leikkiä puistossa myös vanhempien työpäivän jälkeen. 


Kiitos siis kaupungille lapsiperheiden huomioimisesta!
Kirjoitin viime syyskuussa Kaarina-lehteen asiasta mielipidekirjoituksen.
Kaarina-lehdessä 28.9.2016:

Littoisten Tiuhtapuistoon valaistus

Littoisten Luhakadun varren leikkipuistossa eli Tiuhtapuistossa ei ole lainkaan valoja. Puistossa joutuu leikkimään hämärässä varsinkin syksyisin ja talvisin ilta-aikaan, kun pimeä tulee ajoissa. Viereisen Nukkakujan valot eivät valaise puistoa lainkaan.
Lapsiperheet ja etenkin työssäkäyvät vanhemmat haluavat mahdollisuuden ulkoiluun puistossa myös alkuillasta. Leikkipuiston takana oleva metsä hämärtää puistoa entisestään, joten valaistus on viihtyvyyden ja turvallisuuden tunteen kannalta välttämätön.
Olen jo keväällä ollut yhteydessä asiasta Kaarinan kaupunkiin, ja valaistus on luvattu hoitaa leikkipuistoon. Toivottavasti työ saadaan käyntiin hyvissä ajoin alkusyksyn aikana, jotta tilanne paranee ennen pimeintä vuodenaikaamme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti