Kuntavaalit 2021

Malla


Olen 36-vuotias äiti. Asun perheeni, aviomieheni ja 6- ja 3-vuotiaiden lasteni, kanssa Kaarinan Littoisissa. Vietämme paljon aikaa ulkoillen ja leikkien. Harrastan lenkkeilyä, koripalloa ja mökkeilyä. Olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja minulle on tärkeää saada vaikuttaa arkea ja lähiympäristöämme koskeviin kysymyksiin. 

Olen vahvasti varsinaissuomalainen. Olen asunut lapsuuteni maalla ja käynyt pientä kyläkoulua. Kirjoitin ylioppilaaksi Halikon lukiosta ja muutin 19-vuotiaana Turkuun opiskelemaan yhteiskuntatieteitä. Valmistuttuani työskentelin usean vuoden ajan eduskunnassa kansanedustajan avustajana. Töistäni huolimatta en ole asunut koskaan pääkaupunkiseudulla, vaan olen usean vuoden ajan pendelöinyt Helsingin ja kodin välillä. Nykyään työskentelen Varsinais-Suomen liitossa maakunnan edunvalvontatehtävissä.

Olen asunut Kaarinassa lähes kuusi vuotta ja lapset koko ikänsä. Kaarinassa erinomaista on kaupungin keskeinen sijainti, kaunis ja monipuolinen ympäristö sekä hyvät palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kotikaupungin  kehittäminen, lapsiperheiden asiat, yrittäjämyönteisyys sekä ympäristöasiat ovat minulle tärkeitä. Tulin ilokseni valituksi viime kuntavaaleissa Kaarinan kaupunginvaltuutetuksi ja siitä lähtien oppinut uutta kotikaupungistamme. 

Olen halukas jatkamaan yhteisten asioiden edistämistä, mikäli saan vaaleissa siihen asukkaiden luottamuksen. Puolueeni on Kokoomus, sillä uskon eteenpäin katsovaan, uudistavaan ja aikaa kestävään politiikkaan. Hyvinvointimme pohjalle tarvitaan vastuullista taloudenpitoa. Yksilön vapaus vastuun rinnalla sekä kaikkien mahdollisuuksien tasa-arvo merkitsevät paljon. Päätöksenteon tulee olla oikeudenmukaista ja välittävää.  Jos pitää määritellä, niin katson itseni sinivihreäksi sosiaalireformistiksi. 

Pidän erittäin tärkeänä, että yhteisistä asioista päättävät kaikenlaiset ihmiset. Pienten lasten vanhemmilla on paikkansa kuntapolitiikassa siinä missä muillakin. Erityisesti kasvavassa Kaarinassa toivon ehdolle vanhempia, joilla on kosketusta suoraan lapsiperheiden arkeen. 

Kuluneella kaudella 2017-2021 olen osallistunut Kaarinan päätöksentekoon valtuuston lisäksi sivistyslautakunnassa ja Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnassa. 
Työtausta


erikoissuunnittelija, V-S liitto 
poliittinen sihteeri, V-S Kokoomus 
eduskunta-avustaja, Eduskunta 
tutkimusavustaja, KAKS
asiakaspalvelija ja myyjä, Dressmann


Koulutus

Valtiotieteiden maisteri (VTM), 
Turun yliopisto 2010
Ylioppilas, Halikon lukio 2000-2003


Järjestötoiminta

Varsinais-Suomen Kokoomusnaisten puheenjohtaja 2018-2019

Kaarinan Kokoomusnaisten varapuheenjohtaja 2018
Varsinais-Suomen Kokoomusnaisten piirihallituksen jäsen 2017
Kaarinan Kokoomusnaisten hallituksen jäsen 2017-2020
Kokoomuksen Kaarinan kunnallisjärjestön hallituksen varajäsen 2017
Varsinais-Suomen Lastenliiton piirihallituksen jäsen 2017
Lastenliiton Turun paikallisyhdistyksen puheenjohtaja 2017
Lastenliiton Raision paikallisyhdistyksen puheenjohtaja 2017

Luottamustehtävät

Kaarinan kaupunginvaltuutettu 6/2017 -
Kaarinan sivistyslautakunnan jäsen 6/2017
Kaarinan kaupunginhallituksen varajäsen 6/2017
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan jäsen 6/2017
Kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtaja 5/2017

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin hallituksen jäsen 1/2013 - 2017
Turun kaupunginvaltuuston varajäsen 1/2013 - 9/2015
Turun kaupunginhallituksen varajäsen 1/2015 - 9/2015
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan jäsen 1/2013 - 9/2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti