Sanottua

“Työskennellessäni Mallan kanssa eduskunnassa opin tuntemaan hänet asioihin perehtyvänä, luotettavana ja asiantuntevana kollegana. Tutustuttuani Mallaan myös vapaa-aikana tiesin saaneeni elinikäisen ystävän, kenen kykyyn rakentaa ihmisten näköistä ja jokaisen meidän hyvinvointia parhaalla tavalla edistävää politiikkaa luotan täysin. Malla on varmasti äänesi arvoinen ehdokas, joka tulee tekemään pyyteettömästi töitä kuntalaistenne hyvinvoinnin eteen.”


Aura Salla
viestintäneuvonantaja, Euroopan komission poliittinen strategiakeskus”Olen tutustunut Mallaan Turun kunnallispolitiikassa, jossa Malla on jo vuosien ajan toiminut aktiivisesti ja antanut tärkeän panoksensa Kokoomuksen politiikkaan ja Turun kehittämiseen. Malla on asioihin perehtyvä ja ratkaisuhakuinen tekijä, joka tuntee hyvin yhteiskunnallisen päätöksenteon niin paikallisella, maakunnallisella kuin valtakunnallisella tasolla, joista hänellä on kokemusta politiikan lisäksi myös koulutuksen ja laajan työkokemuksensa kautta. Malla ei epäröi heittäytyä korkealentoiseenkaan ideointiin, mutta muistaa silti pitää aina jalat maassa ja realiteetit mielessä. Mallan ja perheen muutto Kaarinaan oli menetys Turulle, mutta voitto kaarinalaisille, jotka saavat Mallasta osaavan vaikuttajan.”

Saara-Sofia Sirén, 
kansanedustaja
"Ihailen Mallan tapaa tarttua toimeen ja hoitaa asioita. Hänen perehtyminen ja asiantuntemus ovat huippuluokkaa. Mallaan voi luottaa, hän tekee kaiken taidolla, tahdolla ja sydämellä."

Satu Koskinen,
Varsinais-Suomen Kokoomusnaisten puheenjohtaja

"Tunnen Mallan osaavana ja aktiivisena innostajana, joka ottaa muut aina huomioon. Malla on perehtynyt ja luotan häneen päätöksentekijänä. Hän osaa ajatella laaja-alaisesti ihmisten ja alueen parasta sekä tuntee keinot vaikuttaa siihen, että kunta ja sen ihmiset voivat hyvin. Malla hoitaa yhteisiä asioita sydämellä!"

Emma Hannonen,
ministerin erityisavustaja

"Malla on minulle tuttu työkaverina ja ystävänä. Hän on poikkeuksellisen ystävällinen, ahkera ja aikaansaava nainen. Fiksu ja tarttuu toimeen. Mallassa on myös pohdiskeleva puoli. Täysi kuntavaalisuositus!"

Ville Valkonen, 
ministerin erityisavustaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti